Imprægnering af fliser i Randers og omegn

Kronjysk algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, er din professionelle fagmand til imprægnering af fliser. Vi ved at flisepest og frostskader, kan medfører misfarvede fliser som for mange er ubehageligt at kigge på. 

Med en imprægnering af fliserne tilsættes der et lag til dine fliser som gør det svære for flisepest samt snavs og skidt at sætte sig. På denne måde undgår du i højere grad det grønne udseende af dine fliser.

Vi sikre os at dine fliser bliver skinnende, og kommer til at se helt nye ud. Derfor foretages imprægnering af fliser først efter en højtryksrensning, hvilket fjerner alt skidt og snavs, inden det beskyttende lag af fliseimprægnering tilføres dine fliser.

Vi servicere kunder i området Randers, Hobro, Risskov, Hadsten og Langå.

Imprægnering af fliser indendørs og udendørs 

Vi tilbyder både imprægnering af fliser indendørs såvel som udendørs. På den måde kan du blive helgarderet med en løsning hvor begge dele foretages. 

Det kan være en god ide at få foretaget en imprægnering af dine fliser både indendørs og udendørs, da det har mange fordele. 

Hvorfor er en imprægnering af fliser indendørs og udendørs en god idé?

✓ Dine flisers oprindelige udseende beskyttes og bevares
✓ Selv efter mange års brug vil fliserne stadig se nye ud
✓ Du skal ikke være nervøs for at spilde eller skade dine fliser
✓ Terrassen får et pænt look og bliver nemt at vedligeholde
✓ Imprægneringen til dine fliser vil med tiden blive nedslidt. Med vores garanti af imprægneringen får du en årlig algebehandling

Fliseimprægnering med håndværkerfradrag

Vi tilbyder håndværkerfradrag på din fliseimprægnering, der er derfor mange penge at spare når du vælger os til at udføre arbejdet. 

Finder du dette interessant? Ring til os på telf: 26141341.

Få et tilbud allerede i dag

Kontakt for et uforpligtende tilbud i Randers

Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud af imprægnering af dine fliser. 

Vi kan også give dig et godt tilbud på en fliserens, så du slipper for besværet med enten selv at skulle foretage dig dette, eller med at finde en anden fagmand til at udfører forarbejdet for dig. 

Er du interesseret kan vi kontaktes på telefon 26141341, ved at sende en mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller ved at sende en besked via vores kontaktformular

Vi kører ud til dig i Randers, Hobro, Risskov, Hadsten og Langå.