Ekspert i facadeimprægnering i Risskov og omegn

Har boligen været udsat for en vandskade? Eller har snavs og skidt medført et kedeligt udseende af facaden?

Lad specialiserede fagmænd fra Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen fikse hvad end problemet måtte være. Om dit hus er i mursten, træ, malet eller andet materiale, så er vi din ekspert på området. 

Bor du i et funkishus, tilbyder vi også imprægnering af facaderne hertil. Som med alle andre facader vil de ligeledes få en forøget modstandskraft, overfor fugt og vandskader. Det er derfor også med til at beskytte dine fuger.

Fugerne vil i et funkishus blive dårlige efter kort tid, der er derfor øget behov for en facadeimprægnering. Fugerne i et funkishus/hus uden udhæng er skrøbelige overfor vand der løber ned af fugerne. Når vandet så fryser i vintertiden, vil fugningen i facaderne blive beskadiget. 

Skidt og snavs har det nemlig med at sætte sig, og desto længere tid der går fra den ene imprægnering til den anden, desto sværere bliver det at fjerne. Det er derfor vigtigt at få en ekspert på området, til at foretage en grundig facadeimprægnering og rensning hertil.  

Vi hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, kan derfor tilbyde dig at blive helgarderet, hvor du kan få facaderens og facadeimprægnering sammen som en pakkeløsning. 

Det betyder at du bliver fri for besværet med at skulle finde en anden fagmand i Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup eller Studstrup, til at foretage den nødvendige rens af facaden først.

Få et tilbud allerede i dag

Kan jeg få imprægnering af murværk og træ?

Vi har kunden i fokus og bestræber os derfor på at tilbyde dig en kundetilpasset løsning. For dig betyder det at vi både kan foretage imprægneringer af murværk og i træ. 

Du skal derfor overveje en imprægnering af murværk og træ hvis du
✓ Bor i ældre murstensbyggerier, hvor der ikke tidligere er foretaget facadeimprægnering. 
✓ Står med ønsket om at bringe dine facaders udtryk tilbage, til et nyere udseende.
✓ Bor i et træ hus og gerne vil undgå de store farer med regn og fugt, som kan medfører fugtskader i fundamentet.

Hvis ikke det er en imprægnering af murværk eller træ du søger, kan vi ligeledes gennem dialog, finde en løsning tilpasset dine behov og ønsker.

Spar penge med et håndværkerfradrag på facadeimprægnering

Din behandling behøver ikke koster en formue. Vi giver gerne et godt tilbud med et håndværkerfradrag der matcher dine ønsker og behov.

Skal naboen have samme behandling, er der også flere penge at sparer, med en naborabat.

Du kan kontakte os på telf: 26141341.

Kontakt os for at høre mere med et uforpligtende tilbud

Søger du en fagmand i området Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup eller Studstrup, så tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Vi står til rådighed på telefon 26141341, via mail kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!