Facadeimprægnering i Randers og omegn

Døjer du med vandindtrængende i dit hus eller sommerhus? Har dit hus et trist og gråt udseende fra snavs og skidt?

Lad os stå for facadeimprægneringen på huset. Vi kan både imprægnere huse der er malet, i træ, mursten og andre materialer. 

Bor du i funkishus, kan du ligeledes stole på os til at foretage din imprægnering hertil også. En facadeimprægnering er med til at forlænge levetiden af facaderne i dit funkishus. Det er derfor også med til at beskytte dine fuger.

Fugerne i et funkishus bliver dårlige efter kort tid. En god investering er derfor, at få foretaget imprægnering af facaderne. et funkishus/hus uden udhæng er ikke så modstandsdygtige overfor vand der løber ned af fugerne. Når vandet så fryser sig fast til facaden op til vinter, vil fugningen i facaderne blive beskadiget. 

Det er vigtigt at din imprægnering af facaden, bliver foretaget af specialist på området. Såfremt bygningen ikke er blevet imprægneret over en længere periode, kan indgroet skidt og snavs sætte sig så det bliver vanskeligt at fjerne. 

Konsekvenserne heraf er en facade med et kedeligt og gråsort udseende, der kan få din facade til at fremstå i en mindre velholdt stand.

Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen er derfor dit sikre valg af specialist på området. Vi har de nødvendige redskaber og ekspertise til at gøre op med dine facaders skidt og snavs. Vi tilbyder ligeledes en facaderens af de omtalte facader, så du ikke behøves at bruge tiden på selv at gøre forarbejdet, eller få en anden fagmand til dette. 

Udover Randers tilbyder vi også vores service til Hobro, Risskov, Hadsten og Langå.

Dine muligheder for facadeimprægnering hos os 

Vi har gennem mange år foretaget både rensning og imprægnering af facader. Derfor kender vi til processen samt forskellen på det enkelte materiale dine facader er bygget i. 

Hos os har du derfor blandt andet muligheden for en imprægnering af facaden indenfor: 

Imprægnering af mursten og murværk - Selvom murstensfacader tilpasser sig det ustadige klima i Danmark, er mange ældre murstensbyggerier ikke facadeimprægneret. 
Ønsker du at bringe bygningsværket tilbage til dets oprindelige udtryk, er det derfor en nødvendighed at få foretaget en imprægnering af facadens mursten.

Imprægnering af træ - Træ fremstår i et bæredygtigt og standhaftigt materiale, der med årene har fået sit comeback, grundet dets smukke naturlige udseende. Træ har dog sine svagheder, og en af de store farer er regn og fugt. I værste fald kan der opstå fugtskader, som svækker materialet og trænger igennem det.

Hvis bygningen fremstår i andet materiale kan vi ligeledes gennem dialog, også finde en løsning på dette

Få et tilbud allerede i dag

Spar penge med et håndværkerfradrag på din næste behandling

Vi vil gerne give dig den bedste pris på din behandling, vi tilbyder derfor håndværkerfradrag på din facadeimprægnering. 

Få også naborabat, såfremt naboen ønsker samme behandling hos os. Ring nu på telf: 26141341.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i Randers

Skal vi bringe din facade tilbage til dens oprindelige udseende og stand, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 26141341, på vores mail kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller via vores kontaktformular. Vi holder til nær Randers men kører også ud til Hobro, Risskov, Hadsten og Langå.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste facadeimprægnerings projekt.