Vask af solceller

Hvorfor skal du vaske dine solceller?

Selvom vi får meget regn i Danmark, så renser solceller ikke sig selv, og derfor kan det være en rigtig god idé at få foretaget professionel vask af solceller.

Dine solcellers ydeevne bliver nemlig påvirket af skidt og snavs, derfor kan du være uheldig at energien går tabt når solens stråler rammer dine solceller, fordi der ligger pollen, støv og snavs.

Derfor anbefaler vi at du får vask af solceller minimum 1 gange om året, og gerne i foråret så dine solceller er klar til at optage den ekstra sol der kommer henover sommeren.

Rene solceller opsamler mere energi, jo mere solen skinner og jo stærkere lyset er, jo mere energi opsamler dine solceller og omdanner til el. Selv hvis det er overskyet opsamler dine solceller energi.

Men det er selvfølgelig klart at de opsamler allermest energi i de lyse sommermåneder. Dine solceller kan omsætte omkring 20% af sollysets energi til el.

Vi holder til nær Randers, men kører også i Århus, Hobro, Øster Hurup og størstedelen af Østjylland og Nordjylland.

Professionel vask af solceller eller kan du gøre det selv?

Der er 2 måder hvorpå dine solceller kan blive rene, enten gør du det selv eller også får du en professionel til at vaske dem for dig, for selvom de bliver rene af regnvand er det ikke altid nok.

Du kan selvfølgelig også selv vaske dine solceller, det kan dog godt blive en smule omfattende. Det kræver at du skal op på dit tag, bruge en vandslange, en blød børste samt vand til vask af solceller.

Du kan ikke undgå kalk på dine solceller hvis du gør det selv, da vi har et specielt anlæg som filtrer vandet inden vi anvender det på solcellerne.

Til sidst skal du tørre af med en bred svaber. 

Hvis du synes det virker for avanceret eller uoverskueligt er du mere end velkommen til at kontakt os så hvis du skal bruge en solcellevask, så er du kommet det helt rigtige sted hen. 

Få et uforpligtende tilbud på vask af solceller 

Trænger dine solceller til en vask? Så er du altid velkommen til at kontakte os, Så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på vask af solceller. Vi holder til nær Randers, men kører også i Århus, Hobro, Øster Hurup og størstedelen af Østjylland og Nordjylland.

Vi kører gratis, så du ikke skal betale for selve kørslen.
Du kan ringe til os på telefon 26 14 13 41, sende en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk, eller sende en besked via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig.