Algebehandling af tag, facader og fliser i Randers og omegn

I det danske klima, er algerne et stort problem for danskerne, da de kan være svære at slippe af med, på både tag, fliser, træterrasser, sommerhuse og facader.

Den bedste og mest effektive løsning, er en effektiv algebehandling udført af professionelle. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, er vi specialister i førsteklasses miljøvenlig algebehandling, der vil få dit tag eller din facade bragt tilbage til fordums styrke. Vi kører ud når det passer dig, og kan komme både i hverdage og weekender. 

Vi har miljøet i fokus, og benytter kun det eneste miljøgodkendte middel til behandlingen. 

Med en algebehandling vil din facade, dit tag, mur, terrasse, sommerhus eller andet, blive funklende ny at se på igen, og vil samtidig være ekstra modstandsdygtig overfor både vind og vejr.

Hvorfor vælge algebehandling?

Der er flere grunde til, at få en professionel algebehandling. Ikke nok med, at taget, fliserne, terrassen eller facaden bliver pænere at se på, så er det også økonomisk fordelagtigt, da behandlingerne kan give betydelig længere holdbarhed. 

Overvejer man at sælge sit hus, så kan kraftig vækst af mos og alger faktisk også give anmærkninger i tilstandsrapporten. Derfor kan det være en fordel, at få en behandling i et jævnligt interval. 

Inden påbegyndelsen af algebehandlingen, bør du sørge for at alle døre og vinduer er lukket.

Få et tilbud allerede i dag

Fordele ved at vælge en algebehandling af tag og fliser

Opfrisker taget, facaden og fliserne - får det til at se ud som ny 

Forhindrer at tagstenene knækker eller springer i frostperioder 

Er billigere end at få et helt nyt tag, nye fliser eller ny facade 

Forlænger levetiden på både fliser, facader og tag

Undgå anmærkninger i tilstandsrapporten ved salg af hus

Algebehandling med håndværkerfradrag    

Spar mange penge ved at få en algebehandling med håndværkerfradrag.
Vi tilbyder også algebehandling med håndværkerfradrag, hvor der er mange penge at hente. Er du interesseret i at høre mere om en behandling med håndværkerfradrag? Så ring og hør mere.

Vi tilbyder også naborabat, hvis du og din nabo, eller flere på vejen skal have en behandling. 

Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud i Randers, Hobro, Århus og omegn

Har du brug for algebehandling af tag? Facaderens eller fliserens og imprægnering? Så kan vi hos Kronjysk Algebehandling v/Ronni Ø. Pedersen hjælpe dig, med en professionel og effektiv løsning til din konkrete situation. Vi kører ud i Randers, Århus, Hobro, Øster Hurup og størstedelen af Østjylland og Nordjylland, og du betaler ikke for selve kørslen. 

Ring til os i dag på telefon 26 14 13 41 eller send en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende og godt tilbud på en algebehandling i absolut topklasse.