Facaderens i Randers og omegn

Er facaden eller anden belægning blevet trist at se på, grundet alger, mos, grafittig og skidt? 
Så kan en facaderens gøre en stor forskel for din bolig, og friske facaden op så den fremstår ny og flot. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen i Randers, Hobro, Risskov, Hadsten og Langå, er vi specialister i facaderensning, som både forlænger levetiden, og gør din facade, fliser og træterrasse funklende nyt at se på. Vi udfører effektive behandlinger med omhu og professionalisme, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi har miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste miljøvenlige midler, der er godkendte og ufarlige for mennesker og dyr. Når vi påbegynder behandlingen, stopper væksten af planterne øjeblikkeligt, og forhindrer nye angreb fra både alger og mos.

Hvorfor er facaderensning en god idé?

Facaderensning er en investering, der: 

Får facaden til at se nyere ud
Forlænge facadens levetid
Sikrer boligen mod ødelagte ydervægge og frostskader
 Opnår bedre isolering 

Det kan også være økonomisk fordelagtigt at rense boligens facade, da begroninger med tiden kan føre til permanent slid og skader på facaden. Bliver facaden ikke vedligeholdt, kan det resultere i uventede skader, som kan have store økonomiske konsekvenser at genoprette. 

En anden fordel ved at vedligeholde facaden og fjerne mos og alger er, at man opnår en bedre isolering af facaden, og specielt hvis man vælger at få foretaget en imprægnering af facaden efter behandlingen. Det kan forlænge levetid betydeligt, og have økonomiske fordele.

Få et tilbud allerede i dag

Facaderens med håndværkerfradrag

Vi tilbyder facaderens med håndværkerfradrag, hvor der er mange penge at spare. Er du interesseret i, at høre mere om en behandling med håndværkerfradrag, så ring på tlf: 26141341.

Vi tilbyder også naborabat, hvis du og flere på din vej skal have en behandling. 

Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud på facaderens i Randers og omegn

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad en algerensning kan gøre for dig og dit tag eller facade. 
Vi tager gerne en snak, hvor vi kan rådgive og vejlede, samt give gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, på netop din opgave. 

Vi holder til nær Randers, men kører også gerne i Risskov, Hobro, Hadsten og Langå.

Du kan ringe til os på telefon 26141341 eller sende en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk. eller sende en besked via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig.