Professionel facaderens

 

Effektiv og miljøgodkendt facaderensning

Er facaden eller anden belægning blevet trist at se på, grundet alger, mos, grafittig og skidt? 
Så kan en facaderensning gøre en stor forskel for din bolig, og friske facaden op så den fremstår ny og flot. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen er vi specialister i rensning, som både forlænger levetiden, og gør din facade, fliser og træterrasse funklende nyt at se på.Vi udfører behandlingerne så skånsomt som muligt, med omhu og professionalisme, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi har miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste miljøvenlige midler, der er godkendte og ufarlige for mennesker og dyr.

Når vi påbegynder behandlingen, stopper væksten af planterne øjeblikkeligt, og forhindrer nye angreb fra både alger og mos. Vi kører ud når det passer dig, og kommer gerne både i hverdage og weekender.

Hvorfor er facaderensning en god idé?

Få facaden til at se nyere ud
Forlænge facadens levetid
Sikrer boligen mod ødelagte ydervægge og frostskader
Skal huset males? Så kan vi rense det gamle maling ned inden, så der kan males direkte på facaden 

                                            Få et tilbud allerede i dag

 

 

 

Det kan også være økonomisk fordelagtigt at rense boligens facade, da begroninger med tiden kan føre til permanent slid og skader på facaden. Bliver facaden ikke vedligeholdt, kan det resultere i uventede skader, som kan have store økonomiske konsekvenser at genoprette. 

Facaderens med håndværkerfradrag

Vi tilbyder facaderens med håndværkerfradrag, hvor der er mange penge at spare. Er du interesseret i, at høre mere om en behandling med håndværkerfradrag, så ring på tlf: 26 14 13 41

Vi tilbyder også naborabat, hvis du og flere på din vej skal have en behandling. 

                                          Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud på facaderens i Randers, Hobro, Århus og omegn

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad en algerensning kan gøre for dig og dit tag eller facade. 
Vi tager gerne en snak, hvor vi kan rådgive og vejlede, samt give gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, på netop din opgave. 

Vi holder til nær Randers, men kører også i Århus, Hobro, Øster Hurup og størstedelen af Østjylland og Nordjylland. Vi kører gratis, så du ikke skal betale for selve kørslen.

Du kan ringe til os på telefon 26 14 13 41 eller sende en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk. eller sende en besked via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig.