Specialiseret fliserensning i Risskov og omegn

Kronjysk Algebehandling v/Ronni Ø. Pedersen er din specialist indenfor fliserensning i Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup og Studstrup.

Hvis dine fliser er begyndt at få det triste grønne udseende, kan det være en god ide at få dem renset. En fliserensning er med til til at bringe det oprindelig udseende af dine fliser tilbage. Samtidig vil behandlingen heraf, øge flisernes robusthed overfor alger, frostskader samt flisepest, hvilket gør at flisernes oprindelige udseende vedligeholdes i længere tid af gangen. 

Såfremt du ønsker at blive helgarderet med en løsning, hvor fliserne bliver belagt med et ekstra lags beskyttelse, og derfor vedligeholder holdbarheden yderligere, kan vi tilbyde dig en imprægnering af dine fliser, efter at der er foretaget fliserensning.

Hvad kan en grundig fliserensning gøre for dine fliser?

Der er mange gode grunde til at få foretaget dig en specialiseret fliserensning, af eksperter med udstyret til at gøre op med dine flisers triste udseende. 

Med en grundig fliserensning udendørs såvel som indendørs, behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at skulle erstatte de gamle og slidte fliser med nye. 

Du får i stedet en grundig behandling af dine nuværende fliser som både er:
✓ Miljøvenligt
✓ Effektivt og flot resultat
✓ Forebygger fremtidige problemer med flisepest, alger, mos samt andet skidt og snavs
✓ Fjerner eksisterende angreb af flisepest, mos, alger og andet skidt og snavs
✓ Garanti med en årlig algebehandling

Samtidig kan en fliserensning også give et generelt bedre indtryk af din ejendom, som er med til at give et mere vedligeholdt udseende. 

Tilpas din behandling med et håndværkerfradrag

Få en kundetilpasset behandling, med dine behov og ønsker i fokus. Vi tilbyder håndværkerfradrag på din næste behandling. Ring på telf: 26141341.

Kontakt og hør mere

Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig med et uforpligtende tilbud?

Vi står altid klar til at betjene dig i Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup og Studstrup.

Det betyder at du er velkommen til at kontakte os på telefon 26141341, på mail kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller via vores kontaktformular for et uforpligtende og gratis tilbud på din næste fliserensning.