Fliserensning i Randers og omegn

Med det danske klima, er det svært at blive ved med at holde fliser rene og frie for alger, mos, flisepest og snavs.

Uden fliserensning bliver de med tiden triste at se på, og kan ende med at få skader og frostsprængninger, hvis de ikke får den rette vedligeholdelse. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/Ronni Ø. Pedersen, udfører vi alt i fliserens, så de kommer til at se splinter nye ud igen. 

Udover at fremstå flotte, ruster behandlingen også fliserne til bedre at kunne modstå alger, mos, flisepest og frostskader. 

Vi tilbyder professionel fliserensning inde og ude, på både terrasser, i indkørslen, carporten og alle andre steder med fliser.

Når vi behandler fliserne, er det altid med fokus på at passe på miljøet, og vi anvender derfor kun de bedste miljøvenlige midler, der er godkendte på markedet. 

Udover Randers tilbyder vi vores service af fliserens til byerne Hobro, Risskov, Hadsten og Langå.

Hvorfor få foretaget fliserensning? 

Der er flere gode grunde til, at vedligeholde fliserne både udvendige og indvendige jævnligt, da det:
✓ Beskytter mod algevækst
✓ Fjerner flisepest 
✓ Forebygger frostsprængninger 
✓ Forlænger flisernes levetid 
✓ Giver flotte fliser der fremstår som nye 
✓ Hurtigere og billigere end at skifte fliserne ud 
✓ Garanti med en årlig algebehandling

I forbindelse med fliserensningen, anbefaler vi at få imprægneret fliserne, så de fremstår som splinternye. På den måde opnår du det bedst mulige resultat med længst holdbarhed. 

Fliserensning med håndværkerfradrag 

Vi tilbyder at du kan få behandlinger med håndværkerfradrag, hvilket betyder at du kan spare mange penge. Ring på telf: 26141341.

Er du interesseret i at høre nærmere?

Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i Randers og omegn

Har du særlige ønsker til mønster, farve og udformning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration kan vi også hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning.​ 

Vi kan også være behjælpelige med facaderens og algebehandling af både fliser, tag og fade i Randers, Risskov, Hobro, Hadsten og Langå. 

Du kan ringe til os på telefon 26141341,sende en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller sende en besked via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.