Fliserensning og imprægnering i højeste kvalitet 

 

Effektiv fliserens og imprægnering

Med det danske klima, er det svært at blive ved med at holde fliser og andre overflader rene og frie for alger, mos, flisepest og snavs. De bliver med tiden triste at se på, og kan ende med at få skader og frostsprængninger, hvis de ikke får den rette vedligeholdelse. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/Ronni Ø. Pedersen, udfører vi alt i fliserens og imprægnering af fliser, så de kommer til at se ud som splinternye igen. 
Udover at fremstå flotte, ruster behandlingen også fliserne til bedre at kunne modstå alger, mos, flisepest og frostskader. 

Vi tilbyder professionel fliserensning inde og ude, på både terrasser, i indkørslen, sommerhuset, carporten og alle andre steder med fliser. Samt udfører også rens og imprægnering af træterrasser og sommerhuse.

Vi kører ud gratis, så du ikke skal betale for kørsel, og vi kan komme når det passer dig, både i hverdage og weekender.

Når vi behandler fliserne, er det altid med fokus på at passe på miljøet, og vi anvender derfor kun de bedste miljøgodkendte midler, som nogle af de få godkendte på markedet. 

Imprægnering af alle boligtyper og sommerhuse

Døjer du med vandindtrængende i dit hus eller sommerhus?

Så kan vi imprægnere facaden på huset, så vandet bliver holdt ude. Vi kan både imprægnere huse der er malet, i træ, mursten og andre materialer. 

Bestem selv prisen 

Vi tilbyder flere løsninger i forhold til priser på behandlingen. Er du interesseret i selv at lave lidt og dermed spare penge?

Så kan du indhente flere penge ved f.eks. selv lægge sand eller stenmel ud mellem fugerne efter behandlingen, eller selv imprægnere fliserne.

Vi kan sagtens levere produkterne efter rensningen, så du nemt kan udføre det sidste arbejde. 

Har du og flere naboere på vejen brug for en behandling? Så tilbyder vi også naborabat.

Ring for at hør mere, så finder vi en god løsning til dig. 

                                          Få et tilbud

 

Hvorfor få foretaget fliserens og imprægnering? 

Der er flere gode grunde til, at vedligeholde fliserne både udvendige og indvendige jævnligt, da det:
Beskytter mod algevækst
Fjerner flisepest 
Forebygger frostsprængninger 
Forlænger flisernes levetid 
Giver flotte fliser der fremstår som nye 
Hurtigere og billigere end at skifte fliserne ud 

I forbindelse med fliserensningen, anbefaler vi at få imprægneret fliserne, så de fremstår som splinternye, og så I opnår bedst mulige resultat med længst holdbarhed. 

Inden påbegyndelsen af fliserens skal alle løse genstande fjernes, det gælder alt fra havemøbler og potter der ikke nedgravet

Vi giver garanti på vores imprægnering hvis må får lavet en årlig behandling af fliserne af Kronkysk Algebehandling. Det hjælper bl.a. også mod fremtidig flise pest samt skidt på fliserne.

Fliserensning og imprægnering med håndværkerfradrag 

Vi tilbyder at du kan få behandlinger med håndværkerfradrag, hvilket betyder at du kan spare mange penge. 

Er du interesseret i at høre nærmere?

Så ring til os og hør mere. 

Få et uforpligtende tilbud i Randers, Hobro, Århus og omegn

Har du særlige ønsker til mønster, farve og udformning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. 

Mangler du inspiration kan vi også hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning. 

Vi kan også være behjælpelige med facaderens og algebehandling af både fliser, tag og fade i Randers, Århus, Hobro, Øster Hurup og resten af Østjylland og Nordjylland. 

Du kan ringe til os på telefon 26 14 13 41 eller sende en e-mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller sende en besked via vores kontaktformular

Vi ser frem til at høre fra dig. 

                                       Kontakt og hør mere