Kvalitetsbevidst facaderens i Risskov og omegn

Er der snavs og skidt på din facade, og har det som effekt heraf medført et trist og nedslidt udseende til bygningen?
Vidste du at en facaderens, kan gøre underværker for boligen, og samtidig frembringe facadens oprigtige udseende, så den er som ny at se på igen. For at få det bedste resultat kan vi ligeledes foretage imprægnering af din facade, så levetiden hertil forlænges yderligere.

Med en facaderens hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, er du sikret en rensning i høj kvalitet med miljøet i fokus. Vi går meget op i benyttelsen af miljørigtige midler, som er godkendte og ufarlige for dyr og mennesker. 

Vi er specialiseret eksperter i facaderens. Derfor har vi med vores mange års erfaring, fundet frem til de bedste løsninger for dig i Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup og Studstrup. Hvis du ønsker en tilpasset løsning som samtidig er miljøbevidst, så er Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, dit sikre valg af fagmand til din næste facadeafrensning.

Få et tilbud allerede i dag

Hvad kan en facaderensning gøre for din bolig?

Med en facaderens vil din bolig fremstå:
✓ Nyere i udseendet
✓ Få en forøgelse af facadens levetid
✓ Forøge ydervæggenes robusthed overfor frostskader
✓ Forbedret isolering

I forhold til ens økonomiske situation, kan en facaderensning ligeledes modvirke større slid og skader på facaden samt i fundamentet. Vedligeholdes facaden ikke optimalt, kan dette få økonomiske konsekvenser at reparere.  

Få en facaderens med et håndværkerfradrag i øjenhøjde

Skal din facade renses og ønsker du at sparer penge? Vi tilbyder håndværkerfradrag på dine behandlinger. 

Du kan ligeledes få naborabat, såfremt din nabo også ønsker en facaderensning.

Kontakt for at hører mere. Ring til telf: 26141341.

Skal vi tage en dialog om din facadeafrensning med et uforpligtende tilbud?

Hvis en facaderens er i din interesse, vil vi med glæde gå i dialog om hvordan vi kan fikse dig en løsning som matcher dine behov og ønsker. 

Vi foretager facadeafrensninger i Risskov, Hobro, Randers, Egå, Skødstrup, Hinnerup og Studstrup.

Kontakt os allerede i dag på telefon 26141341, med en mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig, og svarer derfor hurtigst muligt.