Specialiseret facadeimprægnering i Hobro og omegn

Har du fået en fugtskade i huset? Er udseendet af facaden blevet trist og gråt at se på, som følge af at have mistet sin oprindelig glans?

Med en facadeimprægnering foretaget af specialister fra Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, får din facade ikke bare sit oprindelige udseende tilbage, men også en forøget modstandskraft overfor fugt og vandskader. 

Bor du i et funkishus/hus uden udhæng, foretager vi også imprægnering af facaderne hertil. Her vil dine facader ligeledes få en forøget modstandskraft, overfor fugt og vandskader. Det er derfor også med til at beskytte dine fuger. 

Fugerne vil i et funkishus blive dårlige efter kort tid, og har derfor øget behov for imprægnering af facaderne. et funkishus/hus uden udhæng er særligt udsat for vand der løber ned af fugerne. Når vandet så fryser op til vinter, vil fugningen i facaderne blive beskadiget. 

Vi har redskaberne og midlerne, der er med til at sikre at skidt og snavs fjernes fra dine facader. Vi tilbyder derfor også at helgarder dig med den nødvendige facadeafrensning, som skal foretages før imprægneringen. 

Det betyder at du slipper for besværet med at finde en anden fagmand i området Hobro, Risskov, Randers, Skørping og Hadsund.

Få et tilbud allerede i dag

Imprægnering af facaden i både murværk og træ

Med mange års erfaring indenfor imprægnering af facader, har vi opnået en stor viden om det enkelte materiale som dine facader er opbygget i. 

Med en facadeimprægnering hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, har du derfor muligheden for:

Imprægnering af murværk og mursten - Facader i mursten og murværk har en god modstand mod det danske klima, Dog er der mange gamle murstensbyggerier som ikke er facadeimprægneret. 

Imprægnering i træ - træ er det bæredygtige og standhaftige materiale, som har genvundet sig et comeback i Danmark. Udseendet er smuk og naturligt, men det har også sine svagheder. En af de helt store farer er fugt og regn, som har nemt ved at trænge igennem facaden, hvilket kan give vand og fugtskader i fundamentet. 

Med en facadeimprægnering af begge facadetyper, er du sikker på at forlænge facadens levetid, vedligeholde dens oprindelige udseende samt gøre facaden mere standhaftig over for regn, fugt, skidt og snavs. 

Spar penge på din facadeimprægnering med et håndværkerfradrag

Der er penge at spare, når du skal have din facade imprægneret. Få et godt tilbud med håndværkerfradrag hos os. 

Kontakt os ved at give et kald på telf: 26141341.

Du kan også få naborabat, hvis naboen lige så ønsker en behandling hos os

Lad os gå i dialog med et uforpligtende tilbud

Er vi din fagmand i Hobro, Risskov, Randers, Skørping eller Hadsund?

Lad os finde ud af det med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 26141341, med en mail til kontakt@kronjysk-algebehandling.dk eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at se hvad vi kan gøre for dig!