Specialiseret facaderens i Hobro og omegn

Alger, mos og andet skidt kan trænge ind i muren, og give et trist udseende af facaden. En facaderens bringer det oprindelige udseende af din bolig tilbage, og får den til at se mere velholdt ud. 

Hos Kronjysk Algebehandling v/ Ronni Ø. Pedersen, bestræber vi os på at give dig en facaderens af høj kvalitet der samtidig er med til at beskytte miljøet. 
Det betyder at vi kun gør brug af midler som er markeret miljøvenligt at benytte til facadeafrensningen af din bolig eller anden bygning.

Der findes mange facaderens midler på markedet som kan være skadelige for både mennesker og dyr. Specielt når det kommer til algebehandlinger, er det vigtigt at benytte de miljøvenlige midler, sådan grundvandet ikke bliver beskadiget med uansvarlige facadeafrensnings metoder.  

Vi anbefaler derfor at få en specialist på området til at stå for din facaderens. Vælger du os får du altid en god service, med en kundetilpasset løsning som matcher dine ønsker og behov. 

Så bor du i området Hobro, Risskov, Randers, Skørping eller Hadsund, kan du altid stole på at vi er din fagmand til arbejdet.

Få et tilbud allerede i dag

Hvilke fordele er der ved en facaderens?

En facaderens er en god idé hvis du ønsker:
✓ At facadens levetid skal forlænges
✓ At få din bolig eller anden bygning til at se mere velholdt og nyere ud
✓ At styrke facadens isolering 
✓ At undgå større frostskader og vandindtrængen

Hvis du ligeledes vil undgå uventede udgifter til reparationer af boligen, kan det også være en fordel at få foretaget en facadeafrensning, som forlænger robustheden af ikke bare facaden men også fundamentet, da større slitage og skader får svære ved at trænge igennem. 

Hvis du ønsker at blive helgarderet, tilbyder vi ligeledes en imprægnering af facaden, som forlænger facadens levetid yderligere og øger robustheden af din isolering. 

Få håndværkerfradrag på din facaderens

Der er penge at spare når du vælger en behandling hos os. Vi tilbyder nemlig håndværkerfradrag. Ring til telf: 26141341.

Såfremt dine naboer også skal have foretaget en behandling hos os, kan vi tilbyde jer naborabat.

kontakt for tilbud og for at hører mere.

Undgå uforventede udgifter - kontakt for gratis tilbud

Hvis du ønsker en facadeafrensning og bor i området Hobro, Risskov, Randers, Skørping eller Hadsund, kan du kontakte os på telefon 26141341, på vores mail kontakt@kronjysk-algebehandling.dk, eller gennem kontaktformularen.